27 april 2024

18U - 00U

Beleef een onvergetelijke avond vol plezier en sportiviteit bij ons exclusieve Avondtoernooi op 27 april 2024! Tussen 18:00 en 24:00 uur openen we de deuren voor een toernooi waar het draait om de liefde voor het spel, de vreugde van het samenzijn en de passie voor badminton.

Of je nu een doorgewinterde badmintonner bent of net kennismaakt met de sport, dit toernooi verwelkomt spelers van elk niveau. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat iedereen een kans krijgt om te schitteren op het veld, met wedstrijden die worden ingedeeld op basis van specifieke indexen. Dit betekent dat je altijd in een poule terechtkomt met spelers die qua vaardigheid bij je passen, waardoor elk spel evenwichtig, competitief en vooral enorm leuk is!

Spelers met volgende index kunnen met elkaar samenspelen:

Jouw indexPartner index
[ 3 – 4 ][ 11 – 12 ]
[ 5 – 6 ][ 9 – 12 ]
[ 7 – 8 ][ 7 – 12 ]
[ 9 – 10 ][ 5 – 12 ]
[ 11 – 12 ][ 3 – 12 ]

Vergeet de druk van het moeten winnen; bij ons Avondtoernooi staat plezier voorop! Het is een fantastische gelegenheid om je badmintonvaardigheden in de praktijk te brengen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een avond vol sportiviteit en gezelligheid. Of je nu alleen komt of met vrienden, je bent verzekerd van een warm welkom en een geweldige ervaring.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een uniek evenement dat de ware geest van badminton viert. Zet 27 april 2024 in je agenda, pak je racket en bereid je voor op een avond die je niet snel zult vergeten. Inschrijven kan vanaf nu! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Laat deze kans niet schieten om te spelen, te lachen en misschien zelfs te schitteren. Tot dan!

Inschrijven kan tot en met 19 april via volgende URL: https://forms.gle/Df2xxrcReY3hUdkL8